FB YouTube YouTube en

Letní kino bylo opotřebeno časem – oloupané lavičky, zvlněné asfaltové povrchy narušené kořeny okolních stromů, chybělo odvodnění do kanalizace a objekt zázemí již potřeboval celkovou rekonstrukci. Proto byl připraven projekt celkové rekonstrukce, která by umožnila využít areál i pro další kulturní aktivity.
Rekonstrukce zahrnula objekt zázemí, novou kanalizaci, nové sedačky v hledišti, nově zadlážděné cestičky a zastřešení cca 1/3 hlediště. Bylo opraveno jeviště včetně konstrukce na promítací plátno, upraven nový vstup do letního kina, který zdobí neonový nápis. Byla postavena nová kamenná zeď navazující na historická opevnění města s okrouhlicí, mlatová cesta a nové schodiště včetně zdvihacího zařízení pro imobilní občany.

  • Realizace proměny: prosinec 2013 – září 2014
  • Iniciátor proměny: Městské kulturní středisko Klatovy
  • Investor: Město Klatovy, ROP Jihozápad
  • Projektant: Ing. Karel Kučera, architektonický návrh Ing. arch. Richard Pavlík, Klatovy
  • Realizační firma: (Klatovská stavební společnost s.r.o.

www.kinoklatovy.cz

před Klatovy po Klatovy

Na mapě zobrazeno 0 proměn
Proměny 2015
Proměny 2016
Proměny 2017
Proměny 2018

Plánování trasy